Om bostadssidorna

Alltid tillgängligt

Tjänsten är tillgänglig dygnet runt via Internet. Du kan när som helst och varifrån som helst bekvämt söka den eller de lägenheter som passar dig. Naturligtvis måste du ha en Internetuppkoppling. Vår uthyrningsavdelning hjälper dig naturligtvis under ordinarie kontorstid om du vill.

Intresseanmälan

Först fyller du i din intresseanmälan med dina personuppgifter, önskemål om boende mm. Detta blir också din registrering som krävs för att du ska kunna använda bostadssidorna.

Söka lägenhet

För att kunna anmäla intresse på lägenheter krävs att du måste uppvisa arbetsgivarintyg eller annat intyg på inkomst.

Egen bevakningslista

När du registrerat dig och fått ditt lösenord kan du logga in på bostadssidorna och aktivt söka lediga lägenheter. Dessa hamnar i din bevakningslista. Här har du fullständig överblick och kontroll på vad som händer med de lägenheter du anmält intresse på.

Prenumerationsfunktion

Vi publicerar lediga lägenheter löpande och låter de ligga ute på vår hemsida under en vecka. Du behöver alltså bara besöka bostadssidorna en gång i veckan för att se om du hittar en passande lägenhet. Som en extra service kan du aktivera en prenumerationsfunktion där du via e-post får tips om lägenheter som passar dina önskemål.

Uppdatering av intresseanmälan

Intresseanmälan skall uppdateras var minst var 6:e månad för att kvarstå i vår bostadskö. Uppdatering sker genom inloggning på kontot.

Ytterligare information finns att se i vår uthyrningspolicy. Se även våra vanliga frågor och svar.